Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés
Ruta de les Muscleres

Els sabors gourmet del Delta

Una experiència única a la Mediterrània

La ruta de les Muscleres és l’experiència estrella al delta de l’Ebre. Navegareu des del port de La Ràpita fins a les muscleres de la badia dels Alfacs. Ho podreu fer en paddle surf, caiac, en barques amb o sense necessitat de titulació, en taxi marítim o bé en golondrina. Durant el viatge contemplareu la immensitat de la badia dels Alfacs, les muscleres, la punta de la Banya, les salines de la Trinitat o la silueta de la serra del Montsià en l’horitzó.

En arribar en alguna de les dos muscleres visitables de la badia dels Alfacs, la de l’Avi Agustí o la de Musclarium, ubicades al bell mig de la badia dels Alfacs, podreu fer una degustació d’aquests i altres productes del mar i conèixer el procés de producció dels musclos i ostres. L’aigua dolça del riu Ebre i l’aigua salada de la Mediterrània ens ofereixen musclos i ostres de sabors únics al món, molt apreciats pels paladars més exigents i l’alta cuina.

 

La musclera de l’Avi Agustí, que produeix musclos i ostres des dels anys 80, és la primera musclera visitable que es creà al delta de l’Ebre. Naixia d’aquesta manera, l’any 2005, la ruta de les Muscleres. La Generalitat de Catalunya li atorgà, l’any 2017, el premi a la millor experiència turística de Catalunya.

,

Musclarium va nèixer el 2014 i s’ha convertit en una de les muscleres més grans del delta de l’Ebre. El seu promotor, Albert Grasa, ha creat un espai modern, únic, que convida a la degustació però també al relax i la contemplació.

Més experiències

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top