Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Qui som

MISSIÓ

Som un equip humà amb la missió de promoure el turisme sostenible de Sant Carles de la Ràpita i la Badia dels Alfacs mitjançant una atenció personalitzada als usuaris i promovent el desenvolupament d’experiències úniques de la mà dels empresaris i associacions del territori.

VISIÓ

L’oficina de turisme vol contribuir al posicionament de la marca turística la Ràpita-Delta de l’Ebre com a destinació d’ecoturisme els 365 dies de l’any, oferint una oferta atractiva i diferenciada durant tot l’any. Tenim la visió d’oferir un servei d’orientació fent ús de les noves tecnologies,  de tal forma que sigui més pràctic i accessible per als usuaris.

VALORS

Ens considerem amics del viatgers, i per això treballem cada dia per a atendre de forma personalitzada amb taules individuals i sense un taulell que ens separi.

Creiem en les noves tecnologies i per això hem informatitzat tota la nostra informació, per a que tant nosaltres com els empresaris, la puguem transmetre als usuaris de forma personalitzada a través de correu , whatsapp o codi QR.

Estem al costat dels nostres empresaris per a coorganitzar i dinamitzar activitats i jornades que promoguin un turisme sostenible i de qualitat

Com a grans coneixedors del nostre territori, ens esforcem per a que les famílies tinguin una experiència memorable durant la visita a les nostres terres.

Som garantia de satisfacció i ens esforcem per facilitar al nostres visitants qualsevol gestió amb sector turístic, per a que els records de la seva estada siguin el més agradables possible

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top