Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Agenda

Esdeveniments propers

Calendari anual d’esdeveniments

Les Jornades Gastronòmiques KMO s’organitzen des del Col·lectiu de Cuina la Ràpita – Delta de l’Ebre. Hi participen 6 restaurants: Albert Guzmán, Freddy, Miami Can Pons, Maria – espai gastronòmic, Llansola 1921, Casa Ramon Marinés. Cadascun d’ells ha preparat un menú especial amb l’objectiu realçar el valor dels productors locals i homenatjar-los. Els productors que col·laboren són: el Celler Cooperatiu de Gandesa, l’Arròs del Molí de Rafelet, les Bodegues i Destil·leries Lehmann, la Càmara Arrossera Montsià, la Confraria de Pescadors Verge del Carme, el Celler Frisach, l’Arròs Nomen, els Olis Sta. Montsià, l’Oli d’Oliva la Mundana, el Celler Piñol, l’Opp Ràpita, el Musclarium i la Musclera de l’Avi Agustí. Aquestes jornades ofereixen una oportunitat única per  gaudir de la millor cuina del territori, amb plats elaborats amb ingredients frescos i de qualitat, directament dels productors de la zona. Els menús especials reflecteixen la tradició i la innovació culinària de la Ràpita, amb plats com el ‘Carpaccio de galera amb bacallà, gelatina de cítrics, brots de rave i oli d’oliva’, les ‘cues de gamba a la crema’, o el ‘Llom de llobarro en salsa de vermut blanc’, entre molts altres plats que es poden escollir d’aquests 6 restaurants. Del 30 de maig al 20 de juny. Més informació i menús 

Esdeveniments per temàtiques

Les Jornades Gastronòmiques KMO s’organitzen des del Col·lectiu de Cuina la Ràpita – Delta de l’Ebre. Hi participen 6 restaurants: Albert Guzmán, Freddy, Miami Can Pons, Maria – espai gastronòmic, Llansola 1921, Casa Ramon Marinés. Cadascun d’ells ha preparat un menú especial amb l’objectiu realçar el valor dels productors locals i homenatjar-los. Els productors que col·laboren són: el Celler Cooperatiu de Gandesa, l’Arròs del Molí de Rafelet, les Bodegues i Destil·leries Lehmann, la Càmara Arrossera Montsià, la Confraria de Pescadors Verge del Carme, el Celler Frisach, l’Arròs Nomen, els Olis Sta. Montsià, l’Oli d’Oliva la Mundana, el Celler Piñol, l’Opp Ràpita, el Musclarium i la Musclera de l’Avi Agustí. Aquestes jornades ofereixen una oportunitat única per  gaudir de la millor cuina del territori, amb plats elaborats amb ingredients frescos i de qualitat, directament dels productors de la zona. Els menús especials reflecteixen la tradició i la innovació culinària de la Ràpita, amb plats com el ‘Carpaccio de galera amb bacallà, gelatina de cítrics, brots de rave i oli d’oliva’, les ‘cues de gamba a la crema’, o el ‘Llom de llobarro en salsa de vermut blanc’, entre molts altres plats que es poden escollir d’aquests 6 restaurants. Del 30 de maig al 20 de juny. Més informació i menús 
Neix la primera Fira Nàutica de Segona Mà a Sant Carles Marina. Amb l’objectiu de fomentar l’economia circular i donar una nova vida a l’equipament nàutic, hi trobareu grans descomptes en equips i accessoris nàutics de segona mà: caics, paddle surf, kitesurf, material per a embarcacions recreatives… Organitzada per Sant Carles Marina amb la Col·laboració de l’Estació Nàutica i Turisme la Ràpita. Amb la participació de: Radicalsurfex, La Cabaña, Més Mar, Tarraco Yachts, IES Alfacs GFGM Manteniment d’embarcacions d’esbarjo, Estació Nàutica La Ràpita-Delta de l’Ebre, Sant Carles Marina 📆  20 d’abril ⏰ De les 9.30 h a les 13.30 h 📍 Sant Carles Marina  
Vine i participa a la Marató amb una sortida marítima popular, ja sigui amb caiac, paddle surf, vela lleugera o amb sea bike. La sortida serà des de la Platja del Parc de Garbí, i amb la que podreu acomiadar l’any 2023 d’una forma col·lectiva i divertida. Després de l’activitat, hi haurà música, activitats per a tota la família i degustacions en benefici a La Marató de TV3. DIUMENGE 17 DE DESEMBRE 11:00h Benvinguda-rebuda dels participants 11:30h Sortida marítima davant del moll Parc de Garbí (enfront piscina municipal). 13:00h Arribada al mateix punt de partida. Mentre vagi arribant els participants, se’ls entregarà, gratuïtament, una peça de fruita, una aigua petita i una infusió per a entrar en calor. INCLOU – Inscripció de l’activitat. 5€/persona – el material escollit (caiac o paddle surf o vela lleugera o sea bike). 5€/persona – Peça de fruita, una aigua petita i una xocolata calenta. HORARI De les 10 h. a les 13 h. PREUS Inscripció Sant Silvestre (Donatiu per LaMarató TV3): 5€/persona Afegir al preu de la inscripció el material escollit: Caiac doble (5€/PERSONA) Paddle surf (5€/PERSONA) Vela lleugera (5€/PERSONA) Sea Bike (bici aquàtica) (5€/PERSONA) Taula big paddle surf (5€/PERSONA)
Un festival culinari únic per celebrar l’exquisidesa de l’arròs amb denominació d’origen. Les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, un esdeveniment culinari que es durà a terme a La Ràpita des del 15 de setembre fins a l’1 d’octubre. Aquestes jornades captivadores brinden als visitants l’oportunitat de submergir-se en el món saborós i versàtil de l’arròs, un ingredient distintiu i apreciat amb Denominació d’Origen Protegida (DOP) del Delta de l’Ebre, conegut per la seva inigualable excel·lència gastronòmica. Els reconeguts restaurants participants, com ara Casa Ramon Marinés, Albert Guzmán, Varadero, Miami Can Pons, Can Mañá, Maria – Espai Gastronòmic, Maury’s Brasa, Can Vicent, Freddy Caliu Familiar, Bon Marisc, Llansola 1921 i Juanito Platja, es complauen a presentar una àmplia i exquisida varietat de receptes culinàries que destaquen la riquesa i el sabor únic de l’arròs DOP. En el context d’aquestes jornades captivadores, es proposa una Ruta de l’Arròs que promet una immersió completa en el procés de conreu i producció de l’arròs. La jornada comença amb una visita educativa al pintoresc Molí de Rafelet, on els participants tindran l’oportunitat de guaitar al món del cultiu i elaboració de l’arròs. A continuació, els convidats tindran el plaer de degustar un menú especial d’arròs en un dels prestigiosos restaurants de La Ràpita. A la tarda, l’itinerari permetrà l’accés a un camp d’arròs, on les tècniques tradicionals de conreu seran compartides amb passió i coneixement per la Fundació Plegadis. Aquesta experiència única també inclou una introducció emocionant a l’anellament d’aus, així com una visita als inspiradors projectes de conservació i recuperació d’aus de la fundació. És important destacar que aquestes jornades gastronòmiques es fusionen harmònicament amb les Festes Tradicionals de l’Arròs a les Terres de l’Ebre, amb un esdeveniment destacat com la Festa Tradicional de la Sega de l’Arròs a la Ràpita. Aquest esdeveniment festiu tindrà lloc a la Fundació Plegadis de La Ràpita el 16 de setembre, i no només serà experimentat a La Ràpita, sinó també a altres municipis com l’Ampolla, l’Aldea, Amposta, Deltebre i més, gràcies al suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Tota aquesta immersió en la cultura de l’arròs es desenvolupa en un destí que ens recorda, a través de la seva cuina, la qualitat excepcional dels productes agroalimentaris de les Terres de l’Ebre. CONSULTA ELS MENÚS
Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top