Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Terres de l’Ebre

Descobreix les Terres de l’Ebre, un destí únic situat al sud de Catalunya, reconegut per la UNESCO com a Reserva de la Biosfera. Aquest territori abasta quatre comarques: Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i la Ribera d’Ebre, cadascuna oferint una riquesa paisatgística i cultural inigualable.

Amb 190 km de Barcelona i 80 km de la Costa Daurada, aquestes terres són un paradís pels viatgers exigents que busquen experiències autèntiques. Amb dos ecosistemes únics al Mediterrani, el Delta de l’Ebre i Els Ports, a pocs quilòmetres de distància, la diversitat natural és impressionant.

El Delta de l’Ebre, la major zona humida de Catalunya, i Els Ports, un majestuós massís muntanyós, ofereixen oportunitats infinites pels amants de la natura i els esports d’aventura.

La gastronomia local és un altre atractiu destacat, amb productes de qualitat com l’arròs del Delta, els mariscs frescos i els vins de la Terra Alta. A més, la regió està impregnada d’història i cultura, amb un ric patrimoni que inclou castells, esglésies i tradicions ancestrals.

Per als amants de la natura, hi ha una àmplia gamma d’activitats com observació d’aus, esports nàutics i cicloturisme. I per a les famílies, s’ofereixen nombroses experiències dissenyades per gaudir al màxim d’aquest destí únic.

No et perdis l’oportunitat de descobrir les Terres de l’Ebre, un tresor amagat a la costa catalana. Fes clic aquí per a més informació i viu una experiència inoblidable!  

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top