Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Visita teatral «Un somni il·lustrat»

24/07/2023
09/09/2023

Carles III s’enamorà tant de la Ràpita que decidí construir aquí un dels ports comercials més importants de la Mediterrània. Avui podem recordar aquest passat prometedor a través de la petjada arquitectònica que el rei deixà a la ciutat. En descobrireu el secret que portà al monarca projectar la seva ciutat somiada, La Ràpita. 

Juntament amb el port, va impulsar un seguit de construccions civils i militars per a la Nova i Reial Població de Sant Carles; i així com un canal de navegació per evitar les perilloses aigües de les goles de l’Ebre per als vaixells que remuntaven el riu. El projecte no es va acabar, però en resten vestigis de la seva grandiositat que mostren les noves corrents neoclàssiques de la segona meitat del segle XVIII, impulsades pel despotisme il·lustrat del rei espanyol.

Estàs preparat per endinsar-te a l’època del rei Carles III, a la segona meitat del segle XVIII? Deixa’t acompanyar per Francesc Canals, el singular cap d’obres del rei. Descobreix el secret que amaguen les construccions civils i militars que es van projectar per fer dels Alfacs un gran port Mediterrani per comerciar amb les Amèriques
Amb un passeig ple d’aventura i diversió pel centre de la ciutat, fins arribar al canal de navegació que havia d’evitar les perilloses aigües de les goles de l’Ebre per als vaixells que remuntaven el riu.
Esbrina, amb la teva família o amics, la veritable raó per la qual el projecte no va arribar a acabar-se, vora els vestigis de tan grandiosa obra.

Horari: 20.00h

Punt de trobada: Església Nova (Sant Isidre, 128)

Durada:  1 hora

Preu: 5€ a partir dels 8 anys (pagaments en efectiu i amb l’import exacte)

INSCRIPCIONS

Ruta teatral un somni il·lustrat

Altres esdeveniments

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top