Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Sant Joan

23/06/2023
23/06/2023

Aquesta revetlla de Sant Joan, l’Ajuntament de la Ràpita ofereix de nou una celebració a la vora de la mar. La nit del 23 de juny, el Parc de Garbí tornarà a acollir centenars de famílies i colles d’amics que vindran a sopar a la platja i a gaudir de la música, l’ambient i la foguera. Enguany, la festa torna a l’espai de darrere de la piscina municipal. La regidora de Cultura en funcions, Èrika Ferraté, convida tota la ciutadania a gaudir d’una revetlla màgica a la vora de la mar acompanyats de música, foc i bon ambient.

La festa començarà a les 20.30 hores amb l’arribada de la flama des del Canigó, a càrrec dels Diabmonis, que arribaran acompanyats de les actuacions de la Colla gegantera i dolçainera, i la Batuxaik. A continuació, hi haurà la lectura del manifest, i en acabar, serà el moment d’iniciar el sopar de la revetlla. En aquesta edició, s’habilitaran taules i cadires perquè les persones que vulguin sopar a la platja, en puguin fer ús.

La foguera cremarà a les dotze de la mitjanit amb un castell de foc i quan passi mitja hora de les dotze, serà el torn del ball amb l’Orquestra NEO, que conclourà amb la música de Cesar RJ per acomiadar la festa. En tot moment hi haurà disponible servei de barra amb beguda a càrrec dels Diabmonis la Ràpita.

Altres esdeveniments

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top