Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Jornades Gastronòmiques del Llagostí

12/11/2021
12/12/2021

És a la tardor i amb l’arribada de les llevantades quan la pesca del llagostí és més abundant a la costa rapitenca, ja que les corrents marines fan que aquests surtin dels seu hàbitat habitual, els sòls sorrencs i de poca profunditat del delta de l’Ebre. Enguany la captura de llagostí ha augmentat considerablement respecte l’any anterior, ja que hi va haver una reducció de l’activitat pesquera a causa de la Covid-19.

L’excel·lent qualitat del llagostí ve donada per les aigües riques en nutrients del delta de l’Ebre, aquest fet, juntament amb l’elevada productivitat, el converteix en el producte estrella de la cuina de La Ràpita.

Una desena de restaurants de la Ràpita ens ofereixen el menú del llagostí a través d’unes innovadores propostes culinàries, que sense oblidar-se de la cuina tradicional marinera, són dissenyades exclusivament per a les Jornades. Totes elles són elaborades amb productes del territori que destaquen per la seua qualitat.

Els deu establiments rapitencs que oferiran menús gastronòmics són Albert Guzmán, Arrosseria Llansola 1921, Cal Manú, Can Vicent, Can Batiste, Casa Ramon Marinés, Freddy caliu familiar, Maria 1941, Miami Can Pons i Txapo & Noves Algues.

CONSULTA ELS MENÚS

Altres esdeveniments

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top