Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

I Jornades Gastronòmiques KM0

30/05/2024
20/06/2024

Les Jornades Gastronòmiques KMO s’organitzen des del Col·lectiu de Cuina la Ràpita – Delta de l’Ebre. Hi participen 6 restaurants: Albert Guzmán, Freddy, Miami Can Pons, Maria – espai gastronòmic, Llansola 1921, Casa Ramon Marinés. Cadascun d’ells ha preparat un menú especial amb l’objectiu realçar el valor dels productors locals i homenatjar-los.

Els productors que col·laboren són: el Celler Cooperatiu de Gandesa, l’Arròs del Molí de Rafelet, les Bodegues i Destil·leries Lehmann, la Càmara Arrossera Montsià, la Confraria de Pescadors Verge del Carme, el Celler Frisach, l’Arròs Nomen, els Olis Sta. Montsià, l’Oli d’Oliva la Mundana, el Celler Piñol, l’Opp Ràpita, el Musclarium i la Musclera de l’Avi Agustí.

Aquestes jornades ofereixen una oportunitat única per  gaudir de la millor cuina del territori, amb plats elaborats amb ingredients frescos i de qualitat, directament dels productors de la zona. Els menús especials reflecteixen la tradició i la innovació culinària de la Ràpita, amb plats com el ‘Carpaccio de galera amb bacallà, gelatina de cítrics, brots de rave i oli d’oliva’, les ‘cues de gamba a la crema’, o el ‘Llom de llobarro en salsa de vermut blanc’, entre molts altres plats que es poden escollir d’aquests 6 restaurants.

Del 30 de maig al 20 de juny.

Més informació i menús 

Cartell Jornades KM0 Col·lectiu Cuina

Altres esdeveniments

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top