El divendres 9 de febrer es dona el tret de sortida a les 11es Jornades Gastronòmiques de la Galera, on 38 restaurants de les Viles Marineres de les Terres de l’Ebre oferiran menús amb aquest saborós crustaci com a protagonista i maridats amb vins de garnatxa blanca de la DO Terra Alta.
Aquestes Jornades, proposta autèntica lligada a la identitat marinera del litoral ebrenc, manifesta el seu compromís amb la cuina de proximitat i el producte local. L’Ametlla de Mar, l’Ampolla, la Ràpita i Alcanar, viles marineres que mantenen vives les tradicions pesqueres, us conviden a gaudir d’aquestes jornades gastronòmiques, experiència vinculada als valors de la vida marinera.
Tanmateix, us animem a descobrir la costa de l’Ebre, amb tranquil·les platges i cales que es poden conèixer resseguint el sender del Mediterrani, GR92, o itineraris pedalables. A banda, tant la badia dels Alfacs, com la del Fangar permeten gaudir d’esports nàutics.