Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Jornades Gastronòmiques KM0

24/05/2025
20/06/2025

Aquest 2025 tornen les Jornades Gastronòmiques KM0 del Col·lectiu de Cuina de La Ràpita, una cita imprescindible per als amants de la gastronomia de proximitat i de qualitat. Del 24 de maig al 20 de juny, restaurants i productors del territori s’uneixen per oferir una experiència culinària autèntica, arrelada a la terra i al mar del Delta de l’Ebre.

Aquestes segones jornades neixen amb la voluntat de posar en valor els productes locals i els seus elaboradors, a través d’una cuina que reflecteix el respecte pel paisatge, la tradició i la innovació gastronòmica. En aquesta edició, les jornades s’emmarquen dins l’any de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, reforçant encara més la importància del nostre patrimoni agroalimentari i culinari.

Hi participen:

Restaurants: Albert Guzmán, Lo Tinglado, Casa Ramon Marinés, Llansola 1921, Maria Espai Gastronòmic, Miami Can Pons i Juanito Platja.

Productors: Celler Piñol, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Frisach, Musclarium, Nomen Foods, OPP Ràpita, Confraria de Pescadors Verge del Carme, Oli d’Oliva La Mundana, Olis Sta. Montsià, L’Avi Agustí, Càmara Arrossera del Montsià i Bodegas y Destilerías Lehmann.

Els menús elaborats especialment per a les jornades destaquen per la seva creativitat i per la utilització de productes de temporada i de quilòmetre zero: arrossos mariners, llagostins i musclos del Delta, hortalisses del territori, oli d’oliva verge extra, vins amb denominació d’origen Terra Alta… tot maridat amb l’essència de la cuina del sud.

Amb aquestes jornades, La Ràpita es consolida com un dels referents gastronòmics del Mediterrani, oferint als comensals una oportunitat única per descobrir sabors autèntics i connectar amb el territori a través del paladar.

Del 24 de maig al 20 de juny

CONSULTA ELS MENÚS

Altres esdeveniments

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top