Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Festes tradicionals de la plantada de l’arròs 20224

22/06/2024
22/06/2024

Les festes de la Plantada (juny) i de la Sega (setembre) a la Ràpita es realitzen a la Fundació Plegadís, on podràs veure i aprendre com els pagesos feien les feines tradicionals de l’arròs, amb els camals arremangats i plantant les garbes d’arròs a mà seguint els mètodes tradicionals transmesos generació en generació. A més, podràs participar activament, entrant al camp i plantant/segant tu mateix l’arròs seguint les explicacions de pagesos avesats en aquestes tasques.

PROGRAMA
10:00 – 11:00: Primer torn de visita vivencial de la plantada de l’arròs.
11:00 – 12:00: Segon torn de la visita vivencial de la plantada de l’arròs.
12:00 – 13:00: Tercer torn de la visita vivencial de la plantada de l’arròs.

Durant tots els torns, entre els diferents grups, gaudirem de les actuacions dels balladors tradicionals del delta de l’Ebre, que ens faran viure l’essència de la cultura local amb els seus passos i ritmes tradicionals.

TALLERS MEDIAMBIENTALS

Tallers gratuïts de caire mediambiental, adequats per a adults, joves i nens. Gaudirem  d’un taller de construcció de menjadores per a ocells, un taller sobre les egagròpiles (restes indigeribles d’aus rapinyaires), un taller d’anellament d’ocells amb visita al projecte Noctua – Mussols de Catalunya i un taller sobre la migració de les anguiles.

INSCRIPCIONS


 

Altres esdeveniments

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top