Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Festa Tradicional de la Plantada de l’Arròs

17/06/2023
17/06/2023

Vine a xalar de valent a la Festa de la Plantada de l’Arròs de La Ràpita!

 

Tindrà lloc a la Fundació Plegadis el dissabte 17 de juny, entre les 10h i les 13h. Hi podràs veure i aprendre com els pagesos feien la plantada tradicional de l’arròs, amb els camals arremangats i segant l’arròs a mà, seguint els mètodes tradicionals transmesos generació en generació. A més, podràs participar activament en la plantada, entrant al camp tot seguint les explicacions de pagesos avesats en aquestes tasques.

A més, podràs gaudir de tot el ventall d’activitats que la Fundació Plegadis ofereix, com són, una mostra dels estudis de l’anellament d’ocells, visites a l’Aula i altres projectes de caire mediambiental que la fundació realitza, entre els quals, el projecte de Noctua, on podreu veure en directe mussols i altres rapinyaires nocturns.

Per tal d’evitar aglomeracions, es realitzaran tres torns de visita d’una hora, amb una capacitat màxima de 40 persones. Per inscriure’s s’ha de fer reserva prèvia la pàgina web enlarapita.com, i realitzar el pagament d’1€ per persona. Aquest donatiu es destinarà al projecte Noctua.

RESERVES

Fundació Plegadis

 Adreça: Partida Casablanca polígon 11, parcel·la 31 – 43540 La Ràpita

 Telèfon: Tel. 616 994 030

 Email: salessergi@gmail.com

Altres esdeveniments

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top