Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Cinema a la Fresca

02/08/2023
23/08/2023

A les 22.30 h, a l’amfiteatre del Parc de Garbí.

02/08  VOY A PASÁRMELO BIEN

El 1989, David i Layla es coneixen a Valladolid durant Octau de E.G.B. Comparteixen l’amor per “Hombres G” i es senten atrets. Tot i els fracassos en els seus intents de conquistar-se, es tornen inseparables i gaudeixen junts. Trenta anys després, Layla és una exitosa directora de cinema amb un Oscar, mentre que David porta una vida senzilla. Quan Layla torna per a un homenatge, passen una setmana junts, recordant el seu passat. Tot i que no s’han vist en molt de temps, mai es van oblidar l’un de l’altre. Els nens que van ser continuen vius en el seu cor.

09/08  TOP GUN MAVERICK

Després de més de trenta anys de servei, Pete “Mavericks” Mitchel (Tom Cruise), un dels millors aviadors de la Marina, compleix el seu somni de ser pilot d’assaig. No obstant això, evita un ascens que el mantindria a terra. Destinat a l’acadèmia Top Gun per entrenar pilots d’elit, es retroba amb el jove tinent Bradley Bradshaw (Miles Teller), fill del seu difunt amic “Goose”. Junts hauran d’enfrontar-se a una perillosa missió en territori enemic.

16/08 LA CIUDAD PERDIDA

La famosa escriptora Loretta Sage (Sandra Bullock), coneguda per les seves novel·les romàntiques d’aventures, és segrestada per un excèntric multimilionari (Daniel Radcliffe) que busca el tresor d’una antiga ciutat perduda, inspiració del seu últim llibre. Durant una gira de promoció, Loretta i Alan (Channing Tatum), el model que personifica el protagonista dels seus llibres, són segrestats. Alan, desitjós de ser un heroi en la vida real, s’arrisca a rescatar l’escriptora. Una història plena d’acció i romance que uneix la ficció amb la realitat en una emocionant travessia.

23/08  SUPERMASCOTES (en català)

Krypto, el Superperro, i Superman són amics inseparables, compartint superpoders i lluitant contra el crim a Metròpolis. Quan la Lliga de la Justícia és segrestada, Krypto busca l’ajuda d’un grup variat d’un alberg: Ace el sabueso, PB la porqueta, Merton la tortuga i Chip l’esquirol. Units, hauran de dominar els seus nous poders i rescatar els superherois segrestats. Una emocionant aventura plena d’acció i amistat.

Altres esdeveniments

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top