Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Orígens

09/10/2021
11/10/2021

Aquest esdeveniment reviu la història de la població a través de les recreacions de la vida dels camperols i dels mariners. A més a més, ofereix activitats paral·leles com ara jocs tradicionals, mercat de productes de km 0, espectacles, teatre o música en directe.

Orígens és un festival que pretén reviure aspectes de la vida pagesa i marinera de la Ràpita a través d’exposicions, teatre, mercats, actuacions musicals, esdeveniments gastronòmics, jocs, contalles, demostracions d’oficis antics i altres activitats, per a les quals es comptarà amb la implicació de les entitats locals i veïna.

Durant tres dies, els locals reinterpreten el seu passat més recent donant vida als dos grans grups socials que representaven la població: els pescadors i les seves famílies, i els pagesos. Passejant pels carrers del barri del Xicago, es podrà veure com els mariners reparen xarxes o juguen a les tavernes, o als pagesos portant els carros carregats d’arròs o cosint els sacs esguerrats, així com als més petits jugant a jocs tradicionals.

Als límits del barri també s’hi podrà trobar un mercat amb productes de proximitat i artesania, i altres activitats que giren al voltant de l’aigua.

Dates de l’edició 2021 encara per a determinar

Altres esdeveniments

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top