Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

On fer les millors fotos

trabucador
El Trabucador

És un istme de 6 km que uneix el delta de l’Ebre amb la Punta de la Banya. Es poden observar diferents aus i disposa d’unes platges llargues, d’arena fina i aigües poc profundes que es perden en l’horitzó. Els capvespres al Trabucador atrauen una gran quantitat de fotògrafs gràcies a la seva ubicació i una làmina d’aigua que en dies de calma es transforma en un gran espill.

La torre de Sant Joan

La Torre de Sant Joan és una antiga torre de defensa situada a la població de Poble Nou del Delta al municipi d’Amposta (Montsià). Fou construïda l’any 1576 per ordre de Felip II per a la defensa dels atacs de la pirateria sarraïna. La torre actua com un motiu fotogràfic únic a la badia dels Alfacs, sovint, sobretot als mesos freds, els flamencs hi són ben a prop.

pantena delta ebre
La Pantena

És un estil de pesca del segle XII que realitzaven els pescadors d’aquella època. Aquest tipus de pesca consisteix en posar una xarxa fixa que aprofita la migració dels peixos i crustacis per actuar com un embut. Des del pont de la carretera que uneix la Ràpita amb el Poble Nou del Delta si poden fer fotografies ben artístiques.

foradada montsia
Serra del Montsià

Coronar la serra del Montsià és gaudir d’unes magnífiques vistes panoràmiques de la Ràpita, la comarca del Montsià, el delta de l’Ebre o la punta de la Banya i la badia dels Alfacs. Però és a la Foradada del Montsià, un dels cims més alts de la serra, des d’on no podreu deixar de disparar.

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top