Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Activitats d’estiu 2023

02/07/2023
09/09/2023

Aquest estiu t’ajudem a crear un bon record de les teves vacances a la Ràpita. Des de Turisme la Ràpita organitzem un conjunt d’activitats perquè les pugueu gaudir en família, parella o amics.

JULIOL

Ruta teatral: Un somni il·lustrat.

Apassionant ruta teatralitzada dirigida al públic familiar. Acompanyats per un actor i un guia, descobrireu els inicis de la Ràpita des de finals del segle XVIII. Coneixereu els projectes vinculats al port dels Alfacs i al riu Ebre que van fer possible la creació d’aquesta nova població: la Ràpita. Dies 17, 24 i 31 de juliol. Preu: 5€. Sortida des de l’Església Nova. Compra de tiquets a larapita.cat

Festes Majors de Sant Jaume. Del 21 al 29 de juliol. Consulta el programa.

AGOST

The Magic Dance Club “Aeròbic, sol i platja”.

Durant l’agost, participa en les nostres classes dirigides obertes per a tothom, amb un àmplia varietat d’especialitats com ara aeròbic, zumba, batuka, balance, salsa, entre altres. La festa, la música i molt de ball t’esperen! Del 5 al 20 a les 19 h, cap de setmana inclòs. Lloc: Parc de Garbí (al costat de l’amfiteatre).

“La Ràpita Mar, Ioga i Família”. 

Gaudeix d’unes meravelloses sessions de ioga a les platges aquest estiu, perfectes per a tota la família. Així que portat la teva estora i uneix-te a aquesta experiència enriquidora. Els dies 1, 3, 8, 10, 17 i 22, a les 19 h. Lloc: platja de les Delícies (al final de la platja). Cal portar estoreta, tovallola i coixí de meditació.

Ruta teatral: Un somni il·lustrat.

Apassionant ruta teatralitzada dirigida al públic familiar. Acompanyats per un actor i un guia, descobrireu els inicis de la Ràpita des de finals del segle XVIII. Coneixereu els projectes vinculats al port dels Alfacs i al riu Ebre que van fer possible la creació d’aquesta nova població: la Ràpita. Els dies 7, 14, 21 i  28. Sortida: Església Nova. Compra de tiquets a: larapita.cat

Pilates.

Descobreix el meravellós món del Pilates a la platja aquest estiu! No hi ha millor lloc per a practicar aquesta tècnica d’exercici que a prop del mar. És una experiència única que et permetrà connectar amb la natura mentre tonifiques i enforteixes el teu cos. Els dies 7, 14, 21 i 28, de les 20  a les 21 h, al Parc de Garbí. Cal portar estoreta i  tovallola.

Tallers infantils.

Vine i diverteix-te en els nostres tallers infantils a la platja! Aquest estiu, t’esperem amb activitats emocionants i creatives que faran dels teus dies a la platja una experiència inoblidable. Els dies 1, 3, 7, 9, 16, 18, 23, 25 i 30, de les 18 a les 20 h, a la platja del Garbí.

Tallers infantils.

Vine i diverteix-te en els nostres tallers infantils a la platja! Aquest estiu, t’esperem amb activitats emocionants i creatives que faran dels teus dies a la platja una experiència inoblidable. Els dies 2, 4, 8, 11, 17, 22, 24, 29 i 31, de les 18  a les 20 h, a la platja de les Delícies.

CINEMA A LA FRESCA

A les 22.30 h, a l’amfiteatre del Parc de Garbí.

02/08  VOY A PASÁRMELO BIEN

09/08  TOP GUN MAVERICK

16/08 LA CIUDAD PERDIDA

23/08  SUPERMASCOTES (en català)

SETEMBRE

Ruta teatral: Un somni il·lustrat.

Apassionant ruta teatralitzada dirigida al públic familiar. Acompanyats per un actor i un guia, descobrireu els inicis de la Ràpita des de finals del segle XVIII. Coneixereu els projectes vinculats al port dels Alfacs i al riu Ebre que van fer possible la creació d’aquesta nova població: la Ràpita. Dies 2 i 9 de setembre. Preu: 5€. Sortida des de l’Església Nova. Compra de tiquets a larapita.cat

 

Altres esdeveniments

Segueix-nos
Descàrregues
Scroll to Top