Per a tu

Propostes personalitzades

Telèfons d’interés

Activitats d’estiu 2022

01/07/2022
30/09/2022

VEURE PROGRAMACIÓ

La Ràpita ofereix una programació d’estiu per als mesos de juliol i agost que comprèn activitats culturals, esportives, turístiques i de lleure obertes a tothom. L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, expressa que “la setmana que ve, coincidint amb l’inici de la temporada turística més important de tot l’any, comença la programació d’estiu amb activitats de diferents temàtiques i adreçades a tots els públics perquè tothom pugui disfrutar d’uns dies de descans i oci a la Ràpita”.

Enguany, com a novetat, s’incorporen els tallers infantils a les platges del Garbí i de les Delícies durant aquests dos mesos en què es programen activitats d’estiu. En referència a les àrees, Caparrós destaca que “enguany fem una aposta pel turisme familiar perquè els més petits de casa tinguin activitats de lleure a peu de platja i, d’esta manera, la seva experiència al nostre municipi sigui satisfactòria”.

Pel que fa a les activitats culturals, torna la ruta teatral ‘Un somni il·lustrat’ els dilluns al vespre, el cinema a la fresca els dimecres d’agost, concerts, ballades de jota i de sardanes, el festival Eufònic, entre altres. En l’àmbit esportiu, hi haurà sessions d’aeròbic ‘The magic Dance Club: Aeròbic, sol i platja’, de ioga ‘La Ràpita Mar, Ioga i Família’ i de pilates, entre altres.

La programació, així com l’horari i la ubicació de les activitats, es pot consultar a larapita.cat/estiu2022. A la web també hi constarà la programació de les Festes Majors de la Ràpita un cop sigui pública, així com altres activitats que fins al moment no es troben programades. L’organització es reserva el dret a alterar les activitats si hi ha algun canvi per causes meteorològiques.

Altres esdeveniments

Segueix-nos
Scroll to Top
Open chat